‍ پیام مشترک تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به اتفاق معاونین دانشکده به مناسبت هفته بسیج

دکتر ایرج صالحی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به اتفاق معاونین دانشکده به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج، پیام تبریک مشترکی صادر نمودند.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

و اعدولهم ما استطعتم من قوه (انفال ۶۰)

بسیج شجره طیبه و درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.

امام خمینی (ره)

بسیج؛ فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت‌های مسلمان رشد کرده است.

هوشمندی و تدبیر حضرت امام خمینی (ره) و عدالت خواهی میلیون‌ها انسان با ایمان، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.

هفته مبارک و فرخنده بسیج، فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان‌های بلند حضرت روح الله و بیعتی دوباره با بزرگ بسیجی دلاور سلف صالح حضرت امام، مقام معظم رهبری است.

امید آنکه ما بازماندگان آن امام بزرگوار و پاک سرشت بتوانیم این صفت زیبا را در تار و پود نام مقدس بسیج و بسیجی که عجین شده است با کلمات مقدسی نظیر شهید و جانباز و ایثارگر و آزاده و فداکار و جان برکف، خون شهید و دست بریده و تن پاره پاره، صیانت و پاسداری کنیم.

اینجانبان؛ هفته بسیج را به همه دلاور مردان بسیجی ایام دفاع مقدس و دیگر بسیجیانی که در سنگرهای گوناگون نظام در جهت توسعه و آبادانی و حفظ و حراست آن کوشش می‌کنند، همچنین بسیجیانِ ایثارگر و مدافعین سلامت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و عموم کارکنان مجموعه، تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

◀️ دکتر ایرج صالحی
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد