حاج کیومرث سرمدی
💠 پیام نماینده مردم شریف اسدآباد در مجلس شورای اسلامی خطاب به کادر درمان و مدیران محترم دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

🔺متن پیام بدین شرح است:

《مدیریت محترم دانشکده علوم پزشکی برادر ارزشی جناب آقای دکتر صالحی؛
معاونین محترم دانشکده علوم پزشکی برادران و خواهران گرامی؛
پزشکان، پرستاران، بهیاران، بهورزان و کارکنان اداری و اجرایی و خدماتی شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان؛
باتوجه به گسترش تهاجمی ویروس کرونا در سراسر کشور بعد از مدد و یاری خداوند متعال و توجهات حضرت ولیعصر(عج) چشم مردم به دستان با کفایت شما عزیزان کارکنان زحمت کش در خط مقدم مبارزه با کروناست.
اینجانب به نمایندگی از مردم خوب و قدرشناس شهرستان متواضعانه به دستان درمانگرتان بوسه‌ی افتخار می‌زنم و صمیمانه از شما عزیزان سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا و همچنین از ایثار و همراهی خانواده‌های عزیزتان صمیمانه قدردانی می‌کنم.
آنچه مشهود است در سطح کشور نسبت به چند ماه گذشته گسترش تقریباً ۷ برابری این بیماری را شاهدیم و این محصور و مخصوص اسدآباد نیست و قطعا نافی زحمات و جدیت شما عزیزان در مبارزه بی امان با ویروس کرونا نخواهد بود.
ضمن تشکر صمیمانه از مدافعان سلامت در شهرستان در این مسیر تا شکست کرونا در کنارتان خواهم ایستاد.》