‍  جلسه هماهنگی پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت به ریاست دکتر ایرج صالحی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تشکیل شد

🔺 جلسه هماهنگی پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت به ریاست دکتر صالحی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد، دکتر صالحی ضمن خدا قوت به پزشکان و تشکر صمیمانه از تلاش و زحمات ایشان از ابتدای شیوع کووید-۱۹ تا کنون، بر تداوم همت و همکاری مخلصانه همه پزشکان در مقابله با کووید-۱۹ تاکید کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در ادامه، به طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی که به صورت مشترک توسط وزارت بهداشت و سپاه پاسداران و با همکاری و مشارکت سایر ادارت دولتی و نهادهای مردمی از روزهای آتی شروع و اجرا خواهد شد، اشاره کرد.

خانم دکتر عظیمی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت نیز ضمن تشکر و خسته نباشید به پزشکان، بر ادامه همکاری و تداوم تعامل ایشان در زمینه پوشش خدمات در مرکز منتخب ۱۶ ساعته شهرستان تاکید نمود و از پزشکان به عنوان هدایت کننده و مسئولین فنی و اجرایی در مرکز محل خدمتی و همچنین مرکز منتخب ۱۶ ساعته نام برد.

پزشکان مراکز نیز در این جلسه در خصوص مشکلات و چالش‌های موجود در مرکز منتخب و در زمینه مقابله با کووید-۱۹ نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

همچنین خانم دکتر عظیمی علاوه بر برنامه و فعالیت مرکز منتخب، بر پوشش ثبت خدمات ارائه شده در سامانه سیب توسط پزشکان و سایر ارائه کنندگان خدمات در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت تاکید نمود.

پویش #ره_سلامت
#من_ماسک_میزنم 😷