🔺 دکتر ایرج صالحی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت فرارسیدن ۲ اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران پیام تبریکی صادر نمود.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آنها [= دشمنان‌]، آماده سازید! و (همچنین) اسبهای ورزیده (برای میدان نبرد)، تا به وسیله آن، دشمن خدا و دشمن خویش را بترسانید! و (همچنین) گروه دیگری غیر از اینها را، که شما نمی‌شناسید و خدا آنها را می‌شناسد! و هر چه در راه خدا (و تقویت بنیه دفاعی اسلام) انفاق کنید، بطور کامل به شما بازگردانده می‌شود، و به شما ستم نخواهد شد!

سپاه پاسداران در سایه روحیه انقلابی و معنویتی که از سرچشمه جوشان دل منور و روح مصفای آن امام عارفان و قدوه صالحان پیوسته می‌جوشید و بیش از همه، جوانان رزمنده و خالص سپاه و بسیج را سیراب می‌کرد توانست نقش تعیین کننده‌ای را در دفع حمله ایادی استکبار به جمهوری اسلامی ایفا کند و در کنار ارتش و با به کارگیری بسیج مردمی، درس تلخی به دشمنان اسلام بدهد و حفظ و استمرار نظام جمهوری اسلامی را تضمین کند.»

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

جناب آقای سرهنگ الیاسی

فرمانده محترم سپاه ناحیه مقاومت شهرستان اسدآباد

با سلام و صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)

احتراماً فرا رسیدن دوم اردیبهشت‌ماه، سالروز تدبیر حکیمانه امام خمینی (ره) در تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را خدمت حضرتعالی و کلیه پاسداران ولایت مدار، ایثارگر و حماسه ساز که در حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آرمان‌های بلند امام راحل(ره) و شهیدان گرانقدر، نقش مهمی ایفا می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بی شک نقش بی بدیل، تعامل مستمر با حوزه سلامت و تلاش‌های مجدانه حضرتعالی، کادر آن حوزه و بسیجیان غیور در راستای مبارزه با کرونا ویروس غیر قابل انکار است و این تلاش‌های روحیه بخش در نزد پروردگار عالمیان ماجور و در منظر خادمین مردم شریف شهرستان اسدآباد در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و مدافعین سلامت، مورد تجلیل و تقدیرِ شایسته است.

امید است در سایه اتکال به قدرت لایزال الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و نایب به حق ایشان امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، بیش از پیش در راستای تحقق رسالت خویش موفق باشید.

دکتر ایرج صالحی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد