‍ معاون فرماندار شهرستان اسدآباد ضمن حضور در دفتر ریاست دانشکده؛

انتصاب دکتر یوسفی را به عنوان رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک گفت

یزدان آزرمی معاون فرماندار شهرستان اسدآباد، ضمن حضور در دفتر ریاست دانشکده، انتصاب دکتر یوسفی را به عنوان رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، معاون فرماندار شهرستان اسدآباد به اتفاق هیئت همراه ضمن حضور در دفتر رئیس دانشکده، انتصاب ایشان را تبریک گفت.

یزدان آزرمی در این دیدار صمیمی بیان داشت؛

فرمانداری شهرستان اسدآباد که نماینده دولت در منطقه است، به تبعیت از دولت تدبیر و امید که اولویت نخست این دولت بحث بهداشت و درمان و سلامت است، اولویت فرمانداری شهرستان نیز، بهداشت و درمان شهرستان می‌باشد.

معاون فرماندار افزود؛

مجموعه فرمانداری با دانشکده علوم پزشکی دارای وجوه مشترک فرآوان است و فرمانداری تمایل خود را جهت گسترش همکاری‌ها با مجموعه بهداشت و درمان و ارائه خدمات مطلوب به مردم شریف اسدآباد، اعلام می‌دارد.

وی در پایان ضمن تشکر از کارشناسان ایدز، خودکشی و سلامت و امنیت غذایی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، ادامه داد؛

امیدواریم با حضور جنابعالی که در این مدت ۳ ماهه توانسته‌اید مجموعه را منسجم نمایید، به این توفیقات و اهداف دست یابیم.

دکتر یوسفی رئیس دانشکده نیز ضمن تشکر از حضور آزرمی، گفت؛

بین دانشکده علوم پزشکی و فرمانداری شهرستان، زمینه‌های مشترکی وجود دارد و تشکیل معاونت اجتماعی دانشکده طی مدت ۳ ماه، نشان از اهمیت این حوزه و وجود اشتراکات بین این دو مجموعه است.

رئیس دانشکده در ادامه افزود؛

فرمانداری شهرستان اسدآباد ایجاد هم‌گرایی در بین ادارات و نهادها را به خوبی انجام می‌دهد و انرژی مثبت موجود را می‌تواند متمرکز و هدفمند و در راستای ارائه بهترین خدمات به مردم، ایجاد نماید.

دکتر یوسفی در پایان ضمن ابراز خرسندی از نگرش و اهداف واحد دو مجموعه، گفت؛

تشکیل کمیته ایدز در ستاد دانشکده با کمک فرمانداری، در شکل گیری ارتباطات موثر، محوریت دانشکده در بحث سلامت جامعه را نمایان‌تر خواهد کرد.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران