مراسم معارفه دکتر فرید یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد با حضور نماینده مردم شهرستان اسدآباد و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان اسدآباد، مسئولین، کارکنان و اصحاب رسانه، برگزار گردید.

به گزارش وبدا-اسدآباد، دکتر رنجبرزاده نماینده مردم در مجلس و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز در مراسم معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد اظهار داشت: شهرستان اسدآباد دارای 128 تخت بیمارستانی بوده که این میزان تخت بیمارستانی با توجه به میزان آمار جمعیت و حادثه خیز بودن گردنه اسدآباد و قرار گرفتن شهرستان در بزرگراه کربلا کافی نیست.

دکتر رنجبرزاده از صدور مجوز دولت برای 2 برابر شدن تخت‌های بیمارستانی در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: با این مجوز تعداد تخت‌های بیمارستانی اسدآباد از 128 تخت به 250 تخت بیمارستانی افزایش می‌یابد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه مجوز ساخت بیمارستان دوم اسدآباد اخذ شده است، تصریح کرد: امسال 33 میلیارد تومان اعتبار ملی به بخش بهداشت ‌و‌ درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اختصاص یافته که این میزان اعتبارات در سال گذشته 27 میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به راه اندازی شدن ام آر آی و احداث و ساخت دانشکده پرستاری و بهداشت این شهرستان عنوان کرد: هرساله بر اساس شاخصه‌های درون و برون سازمانی وزارت بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی را مورد ارزیابی قرار می‌دهد که امسال در این ارزیابی‌ها دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در حوزه رضایتمندی با رشد 10 درصدی و ارائه خدمات مطلوب رتبه اول را کسب کرده و به خود اختصاص داده است.

دکتر رنجبرزاده همچنین با بیان اینکه مصوبه دولت برای توسعه دانشگاه‌های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گرفته شده و دارای ردیف اعتبار ملی بوده و باید این امر پیگیری شود، یادآور کرد: بعد از استقلال دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تعداد پزشکان عمومی و متخصص دانشکده علوم پزشکی شهرستان به 2 برابر افزایش داشته و در حال حاضر در این شهرستان 26 پزشک متخصص فعالیت دارند.

وی افزود: چشم، قلب، اطفال، بیهوشی، داخلی، زنان و زایمان، جراحی، ارتوپد، رادیولوژی و پاتولوژی از جمله مواردی است که در این شهرستان دارای پزشک متخصص هستند.

فرماندار شهرستان اسدآباد کریم حمیدوند نیز صبح امروز در مراسم معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد، افزود: دانشکده مستقل علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد نیازمند حمایت همه جانبه مسئولین و مردم است.

فرماندار شهرستان اسدآباد در مراسم معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی با تشکر از خدمات جناب آقای دکتر محبوبی تاکید کرد؛ دانشکده علوم پزشکی شهرستان دارای 3 رشته تحصیلی بوده که افزایش رشته‌های این دانشکده از نقش موثری در تقویت دانشکده و تقویت آموزشی دانشکده خواهد داشت.

وی از افزایش رشته‌های دانشکده علوم پزشکی شهرستان خبر داد و تصریح کرد: با رایزنی و تلاش‌های انجام شده با وزارتخانه رشته‌های دانشکده علوم پزشکی شهرستان افزایش می‌یابد.

حمیدوند همچنین افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت در شهرستان اسدآباد تاکنون 5 خانه بهداشت روستایی، 3 پایگاه سلامت شهری و 6 مرکز خدمات جامع ساخت و احداث شده است.

دکتر فرید یوسفی سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد هم وجود مرکز ام آر آی (MRI) را در این شهرستان به دلیل قرار گرفتن در محور مواصلاتی غرب کشور مهم و ضروری برشمرد و خاطر نشان کرد: توسعه پایگاه اورژانس شهری، راه اندازی پد هوایی بیمارستان قائم (عج ) نیز یک ضرورت بوده که باید به شتاب و مرتفع شدن این موارد در اجرایی شدن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

دکتر فرید یوسفی با اشاره به اینکه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد یک دانشکده نوپا بوده و نیازمند کمک و حمایت همه جانبه مسولان شهرستانی و کشوری است، اظهار کرد: در رابطه با پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب در این شهرستان کمبود وجود دارد که باید با جذب پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب این کمبود در بحث پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب شهرستان جبران شود.

ایشان از اسکان پزشکان متخصص در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: رسیدن به استانداردهای کشوری یکی از برنامه‌های دانشکده علوم پزشکی شهرستان به عنوان هدفگذاری‌های آینده دانشکده قرار دارد.

سرپرست دانشکده با توجه به سختی‌های آغاز کار، از خدمات دکتر محبوبی، سرپرست سابق دانشکده، تقدیر و تشکر نمود.

گفتنی است در این مراسم سرپرست دانشکده حکم مسئولیت خود را که توسط وزیر محترم بهداشت امضاء شده بود، توسط فرماندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، اخذ نمود.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران