دکتر فرید یوسفی سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، انتصاب دکتر سعید نمکی را به سمت سرپرست وزارت بهداشت تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام تبریک دکتر فرید یوسفی به شرح ذیل است؛

جناب آقای دکتر سعید نمکی

سلام علیکم

با احترام؛ انتصاب حضرتعالی را به عنوان سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که نشان از توانمندی و احاطه جنابعالی به حوزه سلامت دارد را تبريك می‌گويم.

اينجانب، اعضای هیئت رئیسه، مديران، كاركنان، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد این انتخاب را که از روی آگاهی و از جانب رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران، نشان از توانایی حضرتعالی و اینکه جنابعالی يك مدير توانا و آشنا به مشکلات در رأس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زمامدار خدمات ارزشمند به مردم و ميهن اسلامی هستيد دارد, بحضور جنابتان تبریک عرض می نماییم.

در پایان از خدمات ارزشمند جناب آقای دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر می‌نمایم و براي حضرتعالی در تمام امور آرزوی موفقیت دارم.

دکتر فرید یوسفی
سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد