به گزارش وبدا-اسدآباد دکتر یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با صدور پیامی، فرارسیدن میلاد اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

بی شک نامگذاری ولادت با سعادت اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار، نشان از ارزش والای شغل شریف پرستاری دارد. در این زمینه، پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه‌های حوزه درمان، نقش بسزایی در حفظ، تامین و ارتقای سلامت جامعه دارند.

فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و مقاومت، حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمامی پرستاران زحمت‌کش به ویژه پرستاران پرتلاش دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، تبریک عرض نموده و امیدوارم در راستای هدف نهایی درمان که همانا ارتقای ایمنی و سلامت بیمار است، با حفظ ارزش آفرینی برای تمامی ذی‌نفعان، موفق و موید باشند.

دکتر فرید یوسفی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد