به مناسبت انتصاب دکتر حیدری مقدم به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا (همدان) صادر شد؛

"پیام تبریک سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد"

دکتر فرید یوسفی سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد پیام تبریکی به مناسبت انتصاب دکتر حیدری مقدم به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا (همدان) صادر نمود.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشاءُ وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ

برادر ارجمند جناب آقای دکتر رشید حیدری مقدم

بدینوسیله انتصاب شایسته حضرتعالی را توسط مقام عالی وزارت به عنوان ریاست دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، که بیانگر تعهد، کارآمدی، لیاقت و شایستگی­‌های برجسته جنابعالی در صحنه‌های خدمت صادقانه است، به جنابعالی و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای استان همدان، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می­‌نمایم.

با توفیقات الهی و در راستای منویات مقام عظمای ولایت و راهبردهای مسئولان عالی وزارت متبوع، با مدیریت تاثیرگذار و توانمند حضرتعالی، ارتقای این مجموعه علمی و حوزه سلامت استان را شاهد خواهیم بود.

امید واثق دارم، ماحصل همکاریهای بین بخشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، ارتقای سطح کمی و کیفی ارائه خدمات این دو حوزه سلامت در مجموعه استان همدان باشد.

از درگاه پروردگار، توفیق خدمت در جهت شکوفایی و تحقق اهداف بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا را برایتان مسالت دارم.

با آرزوی توفیق

دکتر فرید یوسفی