رئیس ستاد اجرایی پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری شهرستان اسدآباد از تلاش‌های کلیه عوامل اجرایی و نظارتی در خصوص برگزاری مطلوب انتخابات سازمان نظام پرستاری شهرستان، تقدیر نمود.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام دکتر فرید یوسفی به شرح ذیل است؛

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

با سپاس فراوان از الطاف بیکران ذات اقدس احدیت که ستایش و بندگی مختص اوست و درود و سلام بر پیامبر اعظم(ص)، به مصداق حدیث فوق بر خود واجب می دانم از زحمات، همکاری و تلاش وافر، خستگی ناپذیر و البته شبانه روزی کلیه دست اندرکاران ستاد اجرایی پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، رئیس و اعضای هیئت نظارت توانستید شوق مشارکت و بستر مناسبی جهت برگزاری این انتخابات ایجاد نمایید، صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

امید است با استعانت از قادر متعال و با بهره گیری از تمامی توان خویش در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء سطح سلامت جامعه مؤید و موفق باشید.

دکتر فرید یوسفی
رئیس ستاد اجرایی پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری شهرستان اسدآباد