صبح امروز و در راستای دیدارهای معارفه‌ای، دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با مهندس درویشی فرماندار شهرستان اسدآباد دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در این دیدار دکتر حیدری معاون توسعه، حسن کرمی پایدار رئیس دفتر حوزه ریاست، کامران تشکینی مدیر حراست و حسین سلیمانی مدیر روابط عمومی دانشکده، دکتر مخصوصی را همراهی کردند.

مهندس درویشی ضمن خوش آمدگویی به حضور رئیس دانشکده، همزمانی و تقارن انتصاب خود و دکتر مخصوصی را به فال نیک گرفت و خطاب به رئیس دانشکده افزود؛ ذکر خیر شما را از نظر تجربه مدیریت‌های موفق و تخصص بالای شما در امر پزشکی را شنیده‌ام و امیدوارم شهرستان بتواند از ظرفیت بالا و حضور شما استفاده نماید.

مهندس درویشی ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس دانشکده در راستای خدمت رسانی به مردم شهرستان، مردم اسدآباد را مردمی نجیب و با صداقت توصیف کرد و شهرستان اسدآباد را دارای اصالت خواند.

فرماندار اسدآباد، استقلال دانشکده را در صورت استفاده بهینه و مدیریت شده، دارای اهمیت بالایی توصیف کرد.

مهندس درویشی در ادامه ضمن بیان اهمیت داشتن سلامت جامعه افزود؛ مهمترین اولویت ما در شهرستان اسدآباد، سلامت مردم است.

فرماندار اسدآباد در پایان ضمن اعلام وجود همدلی و وفاق بالا در مسئولین شهرستان، نماینده مردم در مجلس و امام جمعه، وجود دکتر رنجبرزاده را برای شهرستان ذی‌قیمت خواند و نماینده مردم اسدآباد در مجلس را در سطح کلان و سطوح کشوری نیز با اهمیت دانست.

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز در این دیدار ضمن تشکر از نماینده عالی دولت در شهرستان و فرماندار ساعی اسدآباد با بیان گزارشی از سفر اخیر خود به تهران و پیگیری امور محوله، بحث M.R.I را حُسن افتتاح خوبی برای شروع کار خواند.

دکتر مخصوصی احیای بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین(ع) را از اهداف با اولویت خود به شمار آورد و ضمن تشکر از زحمات کشیده شده در این خصوص، از تلاش مضاعف برای تسریع در این روند، خبر داد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پایان به قرابت و نزدیکی خود با شهرستان اسدآباد اشاره کرد و افزود؛ هدف بنده از قبول این مسئولیت، خدمتی صادقانه در راستای جلب رضای احدیت به مردم شریف و نجیب اسدآباد است.