دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد صبح امروز با بازرسان کمیته نظارت و ارزیابی ستاد اربعین استان همدان در محل حوزه ریاست دانشکده دیدار نمود.

به گزارش وبدا-اسدآباد، دکتر حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع و حسن کرمی پایدار رئیس دفتر حوزه ریاست در این دیدار حضور داشتند.

اعضای تیم بازرسی استانداری همدان در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر مخصوصی به رصد فعالیت‌های دانشکده در سطح استان اشاره کردند و افزودند؛

پیگیر اخبار حوزه سلامت شهرستان اسدآباد در استان هستیم که الحمدلله پس از حضور جنابعالی که همه به نیکی یاد می‌کنند و ذکر خیر شما در همه جا هست، در استان تحرکات مثبت دانشکده کاملاً محرز می‌باشد.

حمزه عبدکوند در ادامه افزود؛

زحمات معاونین دانشکده علی‌الخصوص دکتر حیدری و ارتباطات سازنده ایشان با استان و سابقه مثبت و تعصبشان به شهرستان و همچنین همراهی جناب کرمی پایدار که در بر قراری ارتباطات خوب با ارکان شهرستان و اشراف ایشان به اوضاع منطقه، قابل تقدیر است.

بازرس ستاد اربعین استان در ادامه ضمن بر شمردن نکات مثبت ایام اربعین سال گذشته و اقدامات موثر و خوب دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در این ایام، بر اهمیت موضوع پیاده‌روی اربعین تاکید نمود.

دکتر مخصوصی در ادامه ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و خیر مقدم به بازرسان استانداری، ادامه داد؛

بنده با هدف پیشبرد اهداف و ارتقاء سطح سلامت شهرستان اسدآباد این مسئولیت را پذیرفته‌ام و هدفم در این شهرستان، حرکتِ رو به جلو می‌باشد. مسیر اسدآباد در بزرگراه کربلا قرار دارد و جمعیت تحت پوشش این شهرستان با توجه به نزدیکی شهرستانهای مجاور، بسیار بیشتر از جمعیت موجود در اسدآباد است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ضمن اشاره به برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت دانشکده، تاکید نمود؛

سعی ما در کوتاه مدت و دراز مدت، ایجاد قطب درمانی و آموزشی در شهرستان اسدآباد است که این مهم با پیگیری خرید لوازم و تجهیزات پزشکی از جمله MRI و با توجه به فضای جغرافیایی مناسب این شهرستان، راه‌اندازی توریسم سلامت از مهمترین برنامه‌های ما می‌باشد.

دکتر مخصوصی در ادامه ضمن تاکید بر آمادگی دانشکده در ایام پیش رو و پیاده روی عظیم اربعین افزود؛

ما خاک پای زائرین حضرت سیدالشهدا علیه السلام را توتیای چشم خود نموده و تمهیدات لازم را در این خصوص اندیشیده‌ایم و ستاد اربعین دانشکده را تشکیل داده‌ایم و همه تلاش همکاران ما در ارائه مطلوب خدمات بهداشتی و درمانی است.

دکتر مخصوصی در پایان ضمن تشریح برنامه‌های بازرسی‌ بهداشت محیط در این ایام از موکب‌ها و آمادگی کامل اورژانس، بر استاندارد سازی گردنه و به روز رسانی علائم هشدار دهنده رانندگی جهت جلوگیری از حوادث احتمالی ترافیکی تاکید نمود.