به مناسبت روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی صادر شد؛

"پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد"

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پیامی فرارسیدن روز اورژانس را به پرسنل پرتلاش این حوزه تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در متن این پیام آمده است؛

وَ مَنْ أَحْياها فَكَأَنَّما أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعاً
(سوره مائده، آيه٣٢)

۲۶ شهریور ماه و به بهانه سالگرد تاسیس اورژانس ۱۱۵ به تکریم اراده‌های استواری بر می‌خیزیم که وجودشان برای سلامت جامعه یک نعمت بی بدیل است و برکات خدمتشان برای همیشه در ذهن مردم ایران زمین ماندگار خواهد بود.

قدرشناسی را باید از آنانی داشت که در تمامی ساعات شبانه روز و در سخت‌ترین شرایط هم با ایمان و اعتقاد به خداوند متعال و تکیه بر توانمندی‌های علمی و عملی خود و با صبر و بردباری، خدمات اولیه که نقشی حیاتی در بهبود وضعیت سانحه دیدگان دارد را ارائه و برای نجات جان انسان‌ها، عاشقانه و مخلصانه خدمت می‌کنند.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش‌های شایسته و ارزشمند همکاران خوب و تلاشگرم در مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده و ضمن سپاس از همتی که در خدمت رسانی به بیماران و مصدومان دارند، از خداوند متعال تداوم خدمت به جامعه و سلامت و سعادتمندی برای این عزیزان، خواستارم.

دکتر بهنام رضا مخصوصی
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد