به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام دکتر بهنام رضا مخصوصی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس به این شرح است:

انا فتحنا لک فتحا مبینا

پایان شهریور ماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامی‌مان، سربلندی ملتی را شهادت می‌دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم‌تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.

دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه‌های عزت آفرین ایران، نمادی از فرزانگی ملت سرفرازی است که خاطرات دلاوری‌های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار خواهد ماند.

هفته دفاع مقدس يادآور ايثار و استقامت راد مردان و شير زنانی است كه در لبيك به فرمان امام و مقتدای خويش در دفاع از كيان آب و خاك نظام مقدس جمهوری اسلامی جانفشانی نموده و حماسه‌های ماندگاری را بر برگ‌های زرين انقلاب اسلامی ثبت كردند.

دفاع مقدس از طرفی زمینه ساز فرهنگ مقدسّی شد که طریق اتّصال به ملکوت را هموار کرد.

یکی از ثمرات بزرگ دفاع مقدس، فرهنگ سازی است که بنیانهای ارزشمندی را در جامعه نهادینه ساخت و از سویی دیگر دفاع مقدس، اسلام را احیا کرد.

اینجانب با گراميداشت ياد و خاطره رشادت‌ها و دلاور مردی‌های تمامی شهيدان گرانقدر، رزمندگان و ايثارگران بدينوسيله مراتب تهنيت و تبريك خويش را به مناسبت اين ايام غرور آفرين ابراز نموده و از خداوند متعال، سربلندی ايران اسلامی و توفيقات روز افزون مردم شريف شهرستان اسدآباد، به ويژه ايثارگران، جانبازان و نيروهای مسلح قهرمان را در پرتو منويات رهبر عظيم الشان انقلاب و فرماندهی معظم كل قوا حضرت آيت اله خامنه‌ای (مد ظله العالی) مسئلت می‌نمايم.

دکتر بهنام رضا مخصوصی
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد