به ریاست دکتر مخصوصی تشکیل شد؛

"جلسه هماهنگی کلینیک پزشک عمومی"

جلسه هماهنگی و رفع موانع موجود در راستای راه‌اندازی کلینیک شبانه روزی امیرالمومنین علیه السلام(از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب) به ریاست دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در حوزه ریاست تشکیل گردید.

به گزارش وبدا-اسدآباد، دکتر حیدری معاون توسعه، دکتر شفیقیان معاون درمان و دکتر نظری پویا معاون بهداشتی دانشکده به اتفاق نمایندگانی از معاونت‌ها و بیمارستان و مدیران ستادی در این نشست حضور داشتند.

مباحثی پیرامون ساعت کار درمانگاه، تجهیزات و نیروی انسانی در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

رئیس دانشکده در این نشست با اشاره به ایام اربعین و تردد زائرین حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام از این مسیر، بر ارائه با کیفیت خدمات به مراجعین و همشهریان ارجمند تاکید نمود و استمرار این درمانگاه را مورد توجه و تصریح قرار داد.