به گزارش وبدا-اسدآباد، مراسم جشن روز بهورز با حضور حداکثری بهورزان گرانقدر و همچنین با حضور دکتر مخصوصی رئیس دانشکده، دکتر رنجبرزاده نماینده مردم اسدآباد و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، دکتر نظری پویا معاون بهداشتی، دکتر حیدری معاون توسعه، حسن کرمی پایدار رئیس دفتر ریاست و نیز دکتر عفت‌ پناه و مسئولین ستادی در باغ آرزوهای روستای توریستی ملحمدره برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر نظری پویا ضمن خیر مقدم به حضار، روز بهورز را گرامی داشت و در ادامه با تاکید بر تلاش حداکثری بهورزان عزیز، از زحمات این قشر گمنام در حوزه بهداشت تشکر قدردانی نمود و بر تمرکز روی معیارهای مورد نظر سامانه سیب تاکید نمود.

در ادامه دکتر رنجبرزاده نماینده مردم و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای بار دیگر؛ حضور دکتر مخصوصی در دانشکده و شهرستان اسدآباد را غنیمت شمرد.

نماینده مردم در مجلس در این جلسه تصریح کرد؛ کاهش مرگ و میر کودکان زیر یک سال و زیر پنج سال از نتایج زحمات بهورزان است.

دکتر رنجبرزاده تاکید کرد؛ کاهش مرگ میر مادران باردار از زحمات شما بهورزان عزیز نشات می‌گیرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن اشاره به وظایف خطیر این قشر افزود؛ شما در پیشگاه ملت ایران خوش درخشیدید و از زحمات شما تشکر می‌کنیم و دغدغه بهورزان همیشه در ذهن ماست و در راه رسالت بهداشت در سطح شهرستان کمک و یار شما خواهیم بود.

دکتر رنجبرزاده ضمن اعلام این خبر که به زودی با پیگیری نماینده بخشی از مطالبات بازنشستگان پرداخت خواهد شد، از هیئت رئیسه دانشکده خواست تا پرداخت‌های بهورزان و پرسنل دانشکده را افرایش دهند.

دکتر حیدری معاون توسعه نیز ضمن تبریک روز بهورز، از تلاش بی وقفه بر انجام تعهدات مالی، پرداخت پرسنلی، اعطای وام به پرسنل با اولویت بهورزان ارجمند، تعیین محلی جهت پرداخت مطالبات بازنشستگان خبر داد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز در جلسه جشن روز بهورز در ابتدا فرارسیدن ماه ربیع الاول و اعیاد پیش رو را تبریک گفت و افزود؛ این اعیاد را به کلیه همکاران ارجمند حوزه سلامت و بهورزان گرانمایه که به درستی به عنوان تلاشگران خط مقدم سلامت خوانده می‌شوید، تبریک می‌گویم و امیدوارم در همه عرصه‌های زندگی و خدمت به اقشار جامعه موفق و موید باشید.

دکتر مخصوصی در ادامه تصریح کرد؛ در دهه‌های گذشته افتخارات زیادی در سیستم بهداشتی کشور داشتیم که یکی از کلیدی‌ترین زنجیره‌های این موفقیت، بهورزانِ تلاشگری بودند که در شبکه‌های بهداشتی به ارائه خدمت پرداختند. استقرار شبکه‌های بهداشتی در کشور باعث افتخار ما در منطقه و جهان شد.

ایشان ادامه داد؛ بنیادی‌ترین رکن نظام سلامت، شما؛ بهورزان زن و مردی هستید که در محروم‌ترین شرایط کاری و در راستای ارتقای سلامت مردم منطقه خود تلاش می‌کنید و وظایف سنگینی برعهده دارید که ارتقای سلامت روستائیان، واکسیناسیون، انجام مراقبت‌های زنان باردار و کودکان و سالمندان، پیش‌گیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و شناسایی جمعیت روستایی از عمده‌ترین وظایف شما عزیزان می‌باشد و این وظایف مهم و خطیر، توجه جدی به مشکلاتی که نظام سلامت با آن مواجه است را می‌طلبد که از آن جمله می‌توان به؛ بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، مشکلات اجتماعی، بیماری‌های مزمن و صعب العلاج، مشارکت بین‌بخشی برای رفع این مشکلات ضروری می‌باشد و در مرحله دوم طرح تحول سلامت مقوله بهداشت مورد توجه جدی قرار گرفته است و این مهم نویدی برای ماست تا گام‌های محکم‌تر و استوارتری را در عرصه بهداشت و سلامت برداریم.

دکتر مخصوصی تاکید کرد؛ بهورز یک فرد روستایی است که به واسطه آموزشهایی که دریافت کرده توانسته است در عرصه سلامت نقش آفرین باشد و دستاوردهای ارزشمندی داشته باشد. و بهورزان از برندهای شاخص سلامت ایران می‌باشند و بی شک کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان، افزایش امید به زندگی، کنترل بیماری‌های واگیر و ... بخشی از دستاوردهای بهورزان در نظام سلامت است. اگر امروز بیش از یک دهه است که شاهد حتی یک مورد فلج اطفال در کشور نیستیم، بخشی از این توفیق ناشی از تلاش بهورزان زحمتکش است.

رئیس دانشکده در پایان افزود؛ اینجانب بار دیگر تلاش همه شما عزیزان را ارج می‌نهم و تلاش مجدانه خود را در راستای رفاه شما بزرگواران به کار خواهم بست و سعی بنده در به روز شدن مطالبات پرسنلی در همه حوزه‌هاست.

در این مراسم عنوان شد که؛ مشکلات معیشتی بهورزان بررسی و ضمن پرداخت معوقات کارانه بیمه روستایی، قول مساعد جهت جذب اعتبارات توسط دکتر رنجبرزاده و بهینه نمودن پرداخت‌ها توسط دکتر مخصوصی و تسهیلات مناسب با تخفیفات ویژه جهت سفرهای زیارتی به صورت بسته‌های فرهنگی داده شد.

در پایان با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه به ۱۰ نفر از بهورزان، از زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.