خدمتی دیگر در حوزه سلامت اسدآباد

افتتاح درمانگاه موسی آباد از توابع شهرستان اسدآباد

با پیگیری مجدانه مسئولین؛ مطالبه مردمی روستای شهید پرور موسی آباد شهرستان اسدآباد با راه اندازی و افتتاح درمانگاه این روستا محقق شد.

به گزارش وبدا-اسدآباد، دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در حاشیه افتتاح درمانگاه این روستا اظهار کرد؛

شهرستان اسدآباد در حال حاضر دارای ۱۳ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی بوده که از این تعداد مراکز، ۳ مرکز شهری و روستایی، ۱ مرکز شهری و ۹ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی این شهرستان را شامل می‌شوند.

دکتر بهنام رضا مخصوصی با بیان اینکه این مراکز به صورت صد در صد جمعیت شهرستان را تحت پوشش قرار داده‌اند افزود؛

راه اندازی درمانگاه این روستا به عنوان یکی از مطالبات مهم مردمی این روستا بود که با پیگیری‌های مجدانه جناب آقای دکتر رنجبرزاده نماینده محترم مردم در مجلس در وزارتخانه و همچنین همکاری فرماندار محترم و تلاش‌های بی وقفه معاونین محترم بهداشت و توسعه و اخذ موافقت این امر، نسبت به آن اقدام شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تا زمان احداث ساختمان اصلی مرکز خدمات جامع سلامت موسی آباد در گام اول فعلا خانه بهداشت این روستا را برای این امر در نظر گرفته‌ایم و پزشک مرکز نیز جذب و به کارگیری شده است، تصریح کرد؛

پزشک مورد نظر در هفته سه روز در این درمانگاه فعالیت خواهد داشت و خدمات لازم دارویی و ویزیت را به روستاییان این روستا و روستاهای قمر موسی آباد شامل؛ قاسم آباد، علی آباد، پیرشمس الدین، دولت آباد و ... ارائه می‌شود که این امر پایه احداث ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستا خواهد بود.

دکتر مخصوصی افزود؛

با ارتقای خانه بهداشت موسی آباد به درمانگاه در حال حاضر این درمانگاه جمعیت ۱۴۴۰ نفری روستا و با احتساب جمعیت روستاهای اطراف موسی آباد در کل جمعیتی بالغ بر ۲۸۰۰ نفر را تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی خود قرار خواهد داد.

وی افزود؛ با استقرار پزشک و وجود بیش از ۵۳ قلم دارو در این خانه بهداشت، مردم این روستاها دیگر مشکل دارویی نخواهند داشت و از رفت و آمد به اسدآباد کاسته خواهد شد.

دکتر اکبر رنجبرزاده نماینده محترم مردم اسدآباد در مجلس و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی هم در این خصوص ضمن تشکر از تلاش‌های بی دریغ دکتر مخصوصی و معاونین و همکاران خدوم دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در امر راه اندازی این درمانگاه، گفت:

شأن و منزلت مردم روستای موسی آباد به دلیل تقدیم ۳۵ شهید به انقلاب، بالاتر از این اقدامات است و به زودی با پیشنهاد خوب رئیس محترم دانشکده، این خانه بهداشت به مرکز خدمات جامع سلامت ارتقاء خواهد یافت.

عضو هیئت رئيسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استقلال دانشکده علوم پزشکی اسدآباد موجب اتفاقات و برکات خوبی در حوزه بهداشتی و درمانی این شهرستان در دو سال اخیر بوده است یاد آورشد؛

در بحث MRI شهرستان در حال حاضر مناقصه ساخت و آماده سازی محل MRI بیمارستان حضرت قائم(عج) برگزار و برنده این مناقصه مشخص شده است که براساس این مناقصه، ساخت و آماده سازی محل استقرار دستگاه MRI آغاز و پس از عملیات آماده سازی، دستگاه در بیمارستان حضرت قائم(عج) مستقر خواهد شد.

دکتر رنجبر زاده تصریح کرد؛

راه‌اندازی دستگاه MRI شهرستان، اسدآباد را به سمت قطب درمانی پیش خواهد برد و در این راستا پذیرای شهرستان‌های همجوار خواهد بود.

حمزه عبدکوند معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری اسدآباد هم از ارتقای سطح خانه بهداشت روستای موسی آباد این شهرستان به درمانگاه خبر داد و گفت؛

این امر یکی از مطالبات مهم روستای موسی آباد و روستاهای اطراف به شمار می آمد که با پیگیری لازم مسئولین شهرستان امروز به سرانجام رسیده و بیش از ۸۴۲ خانوار از خدمات این درمانگاه در روستای موسی آباد و روستاهای همجوار این روستا بهره‌مند شدند.

عبدکوند با بیان اینکه روستای موسی آباد قبل از انقلاب قلب تپنده در شکل گیری انقلاب در این شهرستان بوده است تصریح کرد؛

در زمان جنگ تحمیلی به ازای هر خانواده در این روستا در آن دوران یک نفر در جبهه‌های جنگ تحمیلی بوده و ۳۵ شهید والا مقام را تقدیم این انقلاب کرده‌اند که قطع به یقین مردم این روستا و همه مردم دیار سیدجمال الدین اسدآبادی شایسته ارائه خدمات هر چه بهتر و بیشتری هستند.