دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پیامی شهادت حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) را تسلیت گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام دکتر مخصوصی به این شرح است؛

السلام علیک یا فاطمة الزهرا یا بنت رسول الله!

حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم؛

من عرف هذه فقد عرفها، ومن لم یعرفها هی فاطمة بنت محمد، وهی بضعة منی، وهی قلبی الذی بین جنبی...

هر کسی که فاطمه را می‌شناسد که می‌شناسد، و هر کسی او را نمی‌شناسد، بداند او فاطمه دختر پیامبر و پاره تن من قلب من در میان بدن من است.

حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی پیامبر اکرم (ص) علی‌رغم حیات کوتاه، الگوی خوبی برای مسلمانان جهان و بلکه تمام بشریت هستند این شخصیت برجسته اولین منتقد سیاسی انحراف تاریخ اسلام و تشییع است و اولین منتقد نشست در سقیفه بنی ساعده است و اولین مدافع امام عدالت و آزادگی است، ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی (ص) « ام ابیها » لقب گرفتند، اسوه‌ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تا کنون است که می توان به سیره عملی ایشان در همسرداری، تربیت فرزند، خانه داری، روابط اجتماعی و به ویژه حجاب استناد نمود.

پیروی و اطاعت از رسول خدا و حامی ولایت و امامت امیر المؤمنین(ع) درس مهمی است که آن حضرت به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد؛ چرا که هر کس به ریسمان ولایت تمسک جست، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است.

باید گفت که شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه‌ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه‌ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش‌های اسلام ناب محمدی (ص) است.

اینجانب فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، بی بی دوعالم، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم و درگذشت تعدادی از هموطنان عزیز در حادثه تشییع پیکر سردار بی سر شهید حاج قاسم سلیمانی و سقوط هواپیما را به بر محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج) و رهروان حضرتش و رهبر معظم انقلاب و کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان و مردم شریف شهرستان اسدآباد، تسلیت عرض می‌نمایم.

دکتر بهنام رضا مخصوصی
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد