اولین کمیته ستاد صیانت از حقوق مردم در حوزه سلامت و امنیت غذایی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با حضور دکتر مخصوصی رئیس دانشکده، دکتر اخوان به نمایندگی از وزارت بهداشت، سلطانی متهور دادستان شهرستان، دکتر نظری پویا معاون بهداشتی، حسن کرمی پایدار رئیس دفتر حوزه ریاست و کارشناسان دانشکده تشکیل گردید.

به گزارش وبدا-اسدآباد، این کمیته در راستای بررسی ابعاد مختلف و حقوقی در خصوص ارتقاء سلامت اجتماعی در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در این نشست با تاکید بر اهمیت حوزه سلامت بیان کرد؛

ما در کلیه حوزه‌ها دائما در حال رصد نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم شریف شهرستان هستیم و در همین راستا بازدیدهای سرزده‌ای از واحدهای تابعه انجام داده‌ایم و این بازرسی‌ها به صورت محسوس و نامحسوس تداوم خواهد داشت.

دکتر مخصوصی در خصوص ارتقاء سطح خدمات سلامت به مراجعین افزود؛

دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در جهت افزایش سطح ارائه خدمات ۱۳ متخصص جدید و ۲ پزشک عمومی به حوزه‌های بهداشت و درمان افزوده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تاکید کرد؛

حوزه‌های بهداشت و درمان دغدغه ما است و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت بالا اولویت ما می‌باشد.

دکتر مخصوصی در پایان ضمن تشکر از تعامل دادستان شهرستان اسدآباد با حوزه سلامت، در مورد اهمیت سلامت در سطح جامعه تصریح کرد؛

به زودی گشت‌های سلامت محور با هماهنگی و همراهی دادستانی در شهرستان اسدآباد تقویت خواهد شد و بازرسی‌ها تشدید می‌شود.

سلطانی متهور دادستان شهرستان اسدآباد نیز در این کمیته ضمن تشکر از اقدامات بسیار خوب و سازنده دکتر مخصوصی و همکاران حوزه سلامت، تاکید کرد؛

بنده از استقلال دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بسیار خوشحال شدم و این مهم باعث ارتقاء حوزه سلامت در شهرستان خواهد شد و بنده از نزدیک شاهد زحمات پر ثمر دانشکده بوده‌ام.

دادستان شهرستان اسدآباد خطاب به دکتر اخوان که به نمایندگی از وزارت متبوع در این کمیته حضور داشت افزود؛

با توجه به انتزاع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، انتظار ما از وزارت بهداشت؛ نگاه ویژه به شهرستان اسدآباد است.

سلطانی متهور تصریح کرد؛

تلاش ما تا به امروز، تاکید بر همکاری مستمر با حوزه سلامت و دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بوده است و این تعامل تداوم خواهد داشت.

دادستان شهرستان ادامه داد؛

رمز پیشرفت شهرستان، تقویت اتحاد و همدلی مسئولین در راستای ارائه خدمات بهتر به مراجعین می‌باشد.

سلطانی در پایان تاکید کرد؛

بنده هر روز به خاطر وجود نعمت حضور دکتر مخصوصی در شهرستان اسدآباد شکرگزاری می‌نمایم.

دکتر اخوان نماینده وزارت متبوع در این کمیته با تاکید بر ضرورت ایجاد و تقویت کمیته‌های صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی در محل دانشکده علوم پزشکی اشاره داشت؛

امر سلامت مسئله همگانی است و در این میان کلیه سیاست‌ها و برنامه‌های سلامت، نیازمند توجه و مشارکت اجرایی همه دستگاهها بالاخص حمایت‌های دستگاه قضا به عنوان حمایت‌کننده و ضمانت اجرایی هرگونه مصوبات مربوط به امر سلامت می‌باشد.

دکتر اخوان از دادستان شهرستان درخواست داشت؛

در صورت امکان، شعبه ویژه‌ای و دستورالعمل خاصی جهت امورات و پرونده‌های سلامت مد نظر قرار بگیرد تا رسیدگی به مشکلات و مسائل بهداشتی و سلامتی مردم هر چه سریع‌تر انجام بپذیرد.

در ادامه دکتر اخوان افزود؛

مجموعه سلامت شهرستانی یکی از زمینه‌های مهم در واگذاری و تقسیم وظایف در زمینه سلامت بین کلیه دستگاه‌های اجرایی است که بازهم دستورات بالاترین مقام قضایی می‌تواند ضامن اجرای امورات محوله باشد.

دکتر اخوان در پایان سخنان خود اشاره نمود؛

در صورتی که مسئله‌ای در حیطه سلامت مهم شناخته می‌شود می‌تواند جهت طرح و بررسی در مجموعه سلامت استانی که در بهمن ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد، مطرح گردد.

دکتر نظری پویا معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز در این کمیته، ضمن تشکر از حمایت‌های دادستان از دانشکده علوم پزشکی در رسیدگی به پرونده های بهداشتی، تصریح نمود؛

صرفا اقدامات کارشناسان بهداشت در حل مشکلات سلامت کافی نیست و سلامت که جدای از سایر پدیده‌های اجتماعی نیست، نیاز به حمایت و پشتیبانی سایر دستگاه‌های دولتی و غیردولتی دارد.

مهم ترین موضوعاتی که دکتر نظری پویا در این نشست جز مشکلات سلامت شهرستان مطرح کردند، عبارتند از؛

۱- مشکلات در زمینه جمع آوری فضولات حیوانی

۲- فرسودگی لوله‌های آب روستایی و کلر زنی آب‌های روستایی

۳- مشکلات موجود در زمینه تهیه نان‌های سالم