‍ پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت تبریک عید سعید فطر

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد با ارسال پیامی، عید سعید فطر را به تلاشگران حوزه سلامت و مدافعین ایثارگر سلامت شهرستان اسدآباد تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُمَّ إنی أَسْئَلَکَ خَیرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بِکَ مِمّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخْلِصوُنَ

عطر دل انگیز ایمان در دل‌ها به مشام می‌رسد و شکوفه‌های صبر و مبارزه با نفس در جان‌ها شکفته شده است. هنوز نجوای عارفانه سحرهای رمضان و زمزمه الغوث شب‌های قدرِ بندگانِ صالح خدا، گوش جانمان را نوازش می‌دهد و چشم دلمان به برکت رویت شکوفه‌های دعا و استغفار در بهار قرآن، روشنایی دیگری یافته است.

خوشا به حال مومنانی که در ماه مبارک رمضان، بر کامشان عسل مصفای برکات ذکر الهی چشانیده شده و عطر نزول ملائک تا همیشه سجاده‌هایشان را عطر آگین نموده است.

خدای بزرگ را سپاس می‌گوئیم که دگر بار توفیق عطا فرمود تا پس از یک ماه بهره‌مندی از سفره پر برکت ضیافت الهی، همراه با خیل مؤمنان، رنگین کمان باران رحمت الهی را به نظاره بنشینیم.

اینجانب بر خود فرض می‌دانم؛ بار دیگر به خاطر اعلام وضعیت سفید کرونا ویروس در اسدآباد به عنوان اولین شهرستان استان همدان، از تمام مردم و مسئولین، به خصوص محور وحدت امام جمعه معزز، فرماندار ساعی و فرهیخته، تشکر نمایم و جهت نگهداشت و تثبیت این شرایط سفید که بسیار مهم می‌باشد، از همه آحاد مردم و مسئولین همچون گذشته، درخواست کمک و همراهی را دارم.

امید آن دارم در حین انجام فرایض نماز عید سعید فطر، ضمن دعای شفا جهت بیماران کشور اسلامی، با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و همراه داشتن وسایل شخصی، به یاری نظام سلامت کشور بیایید.

در پایان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما از درگاه خداوند متعال، عیدسعید فطر را به همکاران عزیز دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و مردم شریف شهرستان، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

امیدوارم چشمه سار رحمت رمضان تا همیشه بر فضای جان و دلمان جاری بماند و قامتمان به طلعت فاخر تقوا آراسته گردد.

دکتر بهنام رضا مخصوصی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد