اعلام وضعیت سفید کرونا ویروس تصمیم کشوری است

《سالها می‌گذرد، حادثه‌ها می‌آید * انتظار فرج از نیمه خرداد کشم》

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در گفتگو با وبدا-اسدآباد، ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز رحلت جانسوز حضرت امام راحل و قیام خونین ۱۵ خرداد، گفت؛

اعلام وضعیت سفید کرونا ویروس در شهرستان اسدآباد به عنوان اولین شهرستان استان همدان یک تصمیم کشوری است که بر اساس تعاریف ستاد ملی کرونا و شاخص‌های مربوطه همچون؛ تعداد افراد بستری مثبت و مراجعه کنندگان به مراکز ۱۶ ساعته، حاصل می‌شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد افزود؛

وضعیت سفید به معنای محو و نبود بیماری نیست و اگر ما به مرحله محو بیماری برسیم، وضعیت سبز اعلام خواهد شد که در هیچ جای دنیا فعلا وضعیت سبز کرونایی اعلام نشده است.

دکتر مخصوصی ضمن تشکر از حمایت‌های امام جمعه محترم، تلاش‌های فرماندار ساعی، پای کار بودن همه ارکان و ادارات شهرستان، سپاه ناحیه اسدآباد و نیروهای مخلص بسیجی، اعضای محترم شورای تامین، مردم شریف و کسبه و بازاریان و مدافعین سلامت و مجموعه بهداشت و درمان جهت کسب وضعیت سفید تاکید کرد؛

نگهداشت وضعیت سفید از کسب آن، مهمتر و دشوار تر است و با توجه به تعطیلات اخیر و تعطیلات پیش رو، درخواست عاجزانه ما از مردم عزیز شهرستان، همچنان رعایت موازین بهداشتی، رعایت فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و عدم حضور افراد پر خطر، دیابتی، سالمندان، کودکان، افراد مثبت و مشکوک کرونا و خانواده‌هایشان و ... در اجتماعات است.

دکتر مخصوصی همچنین ضمن هشدار این نکته که در برخی از شهرها، وضعیت سفید کرونا به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی دوباره به وضعیت قرمز و هشدار رسیده‌اند، تصریح کرد؛

اخیرا مشاهده شده که مراسمات جشن و عزا در شهرستان انجام شده است و این در حالی است که برگزاری هرگونه مراسمات به خصوص در فضاهای بسته، بسیار خطرناک است و موجبات ابتلای تعداد کثیری خواهد شد و برگزاری این اجتماعات به همین علت، ممنوع می‌باشد و خواهش ما از مردم شریف شهرستان اسدآباد این است که با توجه به زحمات شبانه روزی تیم مدیریتی شهرستان و مدافعین سلامت و مردم، وضعیت سفید اسدآباد به دشواری حاصل شده است و در ادامه مسیر، همه مردم و مسئولین می‌بایست چون گذشته همراهی نموده تا به تثبیت این وضعیت برسیم.

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد ضمن اعلام این خبر که دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در طی مدت بیش از ۳ ماهه اخیر با زحمات کادر خدوم و ایثارگر خود، توانسته است در بحث‌های غربالگری، بیماریابی و ثبت‌نام اصناف حائز رتبه‌های برتر کشوری شود، تاکید کرد؛

هنوز عوارض این بیماری به خصوص در دراز مدت مشخص نیست، کما اینکه برخلاف رفتار اجدادش(سارس - مرس) بسیار به گرما مقاوم است. و کمترین سهل انگاری موجبات لطمات جدی می‌شود و کاهش حساسیت در جامعه، باعث رشد و ابتلا می‌شود. به همین منظور از همه مردم عزیز بار دیگر درخواست می‌کنیم کماکان به جزء موارد ضروری، در خانه بمانند.

دکتر مخصوصی رئیس دانشکده در پایان تصریح نمود؛

در دنیا بالغ بر ۶ میلیون مبتلا داریم و هنوز دارو یا واکسنی علیه آن نداریم.