پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س)

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد با ارسال پیامی، میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) را به تلاشگران حوزه سلامت و مردم شریف شهرستان اسدآباد تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

امام رضا علیه السلام:

«یا سَعْدُ عِنْدَکمْ لَنَا قَبْرٌ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاک قَبْرُ فاطِمَةَ بنْتِ موسَی(ع) قَالَ نَعَمْ مَنْ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّةُ؛[9]

ای سعد! ما را قبری نزد شما هست؟ عرض کردم: فدایت گردم، منظورتان حضرت فاطمه دختر موسی بن جعفر است؟ فرمود: بله، هر کسی او را در حالی که به حقش آشناست، زیارت کند، بهشت بر او واجب می شود.»

دهه اول ذی القعده، که به نام دهه کرامت نامگذاری شده است، ایام بسیار مبارک و پر برکتی است که در آن به واسطه میلاد انوار الهی، عرش شکوفه باران است و فضا آکنده از عطر حضور ملائک مقربی است که زانوی ادب بر زمین نهاده‌اند.

ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، بانوی کرامت، وفاداری و مظهر فضایل که روز دختر نیز نام گرفته است، سرمشق و الگویی برای دختران نوجوان و جوان و زمینه ساز تعالی معنوی، اخلاقی و علمی آنان است.

اینجانب به مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر به تمامی دختران عفیف ایران اسلامی بویژه دختران نجیب شهرستان اسدآباد، تبریک عرض نموده و آرزومندم به برکت این اسوه والای عفت و پاکدامنی و ولایتمداری، تک تک دختران ایران اسلامی با الگوپذیری از آن حضرت، در تمامی مراحل زندگی خویش، همواره پیروز و سرافراز باشند.

دکتر بهنام رضا مخصوصی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد