♻️ درخواست رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از مردم شریف شهرستان ♻️

◀️ دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در گفتگویی به وبدا-اسدآباد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گفت؛

🔷 اینجانب ضمن تشکر از مردم شریف شهرستان اسدآباد که تاکنون با مدافعین سلامت، همکاری و تعامل لازم را داشته‌اند. همچنین تشکر ویژه‌ای دارم از مدیران محترم شهرستانی، فرماندار فهیم، امام جمعه معزز، فرماندهان سپاه و نیروی انتظامی و نیروهای قهرمان بسیجی و همه ادارات، ارگانها و کسبه که با کمک آنها اسدآباد توانست به عنوان اولین شهرستان استان همدان به وضعیت سفید کرونایی دست یابد.

🔺 متاسفانه در چند روز اخیر با توجه به کاهش حساسیت جمعی در کشور، شاهد خیز بیماری کووید-۱۹ بوده‌ایم که ده‌ها نفر از هموطنان عزیز را راهی بیمارستان‌ها و متاسفانه، عده‌ای از ایشان را به کام مرگ کشانده است.

◀️ دکتر مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، افزود؛

🔺 از مهمترین دلایل و عوامل شیوع و خیز مجدد این ویروس منحوس، ناشی از عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی هوشمند به خصوص در مراسمات جشن و سوگ در محیط‌های بسته می‌‌باشد.

👈 لذا از همه همشهریان شریف و نجیب شهرستان اسدآباد عاجزانه تقاضا می‌کنم، جهت حفظ سلامت خود و سالمندان و والدین، حتماً با رعایت؛

1⃣ فاصله گذاری اجتماعی(فاصله حداقل ۲ متری از همدیگر)

2⃣ شستشوی مرتب دست‌ها

3⃣ استفاده از ماسک در تمام اماکن سر بسته

4⃣ عدم برگزاری و عدم حضور در مراسمات جشن و سوگ

5⃣ رعایت تمامی موازین بهداشتی

👌 به خدمتگزاران خود در نظام سلامت و مدافعین جبهه سلامت همچون گذشته بذل عنایت داشته باشند.

#به_مدد_الهی_کرونا_را_شکست_می‌دهیم
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت