دکتر عاطفه سمائی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد خبر داد؛

"زایمان موفق مادر مبتلا به کرونا ساعتی پیش در بلوک زایمان بیمارستان حضرت قائم(عج) اسدآباد"

با شیوع دوباره کرونا در کشور، نگرانی پیرامون مادران باردار مضاعف شده است...

به گزارش وبدا-اسدآباد، دکتر سمائی با بیان خبر زایمان مادر مبتلا به کرونا، ساعتی پیش در بلوک زایمان بیمارستان حضرت قائم(عج) به همت خانم دکتر سروستانی و خانم قبادی مامای بلوک زایمان گفت:

بحمدلله حال مادر و نوزاد خوب است، نوزاد از مادر جدا شده و در بخش نوزادان تحت نظر متخصص اطفال قرار دارد.

وی با گلایه از بی تفاوتی اعضای خانواده مادران باردار افزود:

مادران باردار بدلیل سطح ایمنی و محدودیت در انجام مداخلات تشخیصی و درمانی از نظر مادر و جنین، جزء گروه‌های پرخطر محسوب می‌شوند و نیازمند رعایت جدی پروتکل‌ها و پرهیز از حضور در اماکن و تجمعات هستند و در شرایط کنونی بهترین مکان برای مراقبت بیماران با شرایط پایدار، قرنطینه خانگی است.

دکتر سمائی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با بیان اینکه تعداد مادران باردار مشکوک و مبتلا رو به فزونی است، بیان کرد:

بهتر است مادران باردار شاغل در ادارات حداقل تا پایان تیرماه از فرصت دورکاری استقاده کنند و خانواده ایشان هم از حضور در مراسم‌ها و تجمعات پرهیز نمایند.

#کرونا_هنوز_تمام_نشده
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت