پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان

دکتر بهنام رضا مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد با ارسال پیامی، فرارسیدن عید سعید قربان را به مردم عزیز و پرسنل خدوم دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِیمِ

...سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِیمَ کَذَلِکَ نَجْزی الْمُحْسِنِینَ إِنَّهُ مِنْ عِبَادنَا الْمُؤْمِنِینَ

عید سعید قربان یادآور باشکوهترین جلوه ایثار و تعبد در برابر خالق یکتاست و این عید خجسته در حالی فرا می‌رسد که عالی‌ترین صحنه خلقت بشریت در صحرای عرفات به وقوع پیوست و امام حسین(ع) قرب الی‌الله را به منصه ظهور رساند و این چه زیباست که باری تعالی فرصت عاشقی را به بندگانش نشان می‌دهد. امید دارم در این روز بافضیلت دل‌هایمان را از آلودگی‌ها و لغزش‌های نفسانی بزداییم و بتوانیم خود را به خصایص نیک انسانی آراسته نماییم.

اینجانب فرارسیدن عید خجسته و پُر برکت قربان را به مردم شریف شهرستان اسدآباد و پرسنل خدوم، ایثارگر و مدافعین سلامت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و همه انسان‌های حقیقت‌طلبی که در آستان پروردگارشان سر تسلیم و سپاس فرود آورده‌اند و جز به رضای او نمی‌اندیشند، تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ، سلامتی و رستگاری را برای همگان مسئلت می‌نمایم و آرزوی شفای عاجل برای همه بیماران را که در اپیدمی کووید-۱۹ در بستر بیماری هستند را از خداوند رحمان تمنا دارم و امیدوارم با رعایت همه شئون بهداشتی و پروتکل‌ها، علی الخصوص در این روز بزرگ و ارزشمند و ادای نذورات و ذبح قربانی، بتوانیم هر چه سریع‌تر از این بحران جهانی عبور نمائیم.

دکتر بهنام رضا مخصوصی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد