🔴 آیین تجلیل از مدافعان سلامت

🔻 به ابتکار بنیاد فضل شهیدان رستمی و با همکاری بسیج کارمندی دانشگاه پیام نور و مدرسه غیر انتفاعی راهبرد دانش، طی مراسمی از کادر پزشکی بخش کرونا و مدافعان سلامت بیمارستان قائم(عج) و مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان اسدآباد، تقدیر به عمل آمد.

🔻 در این مراسم هدایایی شامل قطعه‌ای از فرش متبرک حرم رضوی، نقاشی و دست نوشته کودکان خطاب به مدافعان سلامت، پیشانی بند متبرک و پیکسل مزین به عکس شهید سردار سلیمانی به مدافعان سلامت اهداء شد.

🔻 لازم به ذکر است، نیروهای جهادی بنیاد فضل از اسفندماه ۱۳۹۸ و آغاز اپیدمی کرونا ویروس تاکنون در عرصه‌های مختلف مبارزه با کرونا ویروس، کادر پزشکی و درمانی شهرستان را همراهی کرده و طی ۵ مرحله نیز در رزمایش همدلی، بسته‌های کمک معیشتی و بیش از ۴۰ هزار ماسک و ۱۵ هزار پک بهداشتی شامل مواد ضدعفونی، مواد شوینده و ماسک را در سطح شهرستان توزیع نموده است.

پویش همدلی با ‎مدافعان سلامت
#من_ماسک_میزنم