🔰 همزمان با فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اردوی جهادی بهداشتی درمانی به همت ستاد فعالیت های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در روستای کمک سفلی از توابع شهرستان انجام شد.

🔻 این تیم متشکل از متخصصین؛ زنان، داخلی، مغز و اعصاب، قلب و عروق و پزشک عمومی اقدام به ویزیت و توزیع داروی رایگان جهت اهالی روستای کمک سفلی نمودند.

♻️ خاطر نشان می گردد، طی این اردوی جهادی ضمن حضور کارشناسان؛ پرستاری، مامایی، بیماری ها، روانشناس و مراقبین سلامت، خدماتی از قبیل: مشاوره، نوار قلب، تزریقات، تست قند خون، آموزش پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه گردید.

💎 شایان ذکر است، به همت کارشناسان معاونت بهداشتی، بیماریابی فعال کرونا در سطح روستا با تست تشخیص سریع کرونا (رپید تست) صورت گرفت.

✔️ همچنین با مشارکت بسیج سازندگی سپاه ناحیه اسدآباد، توزیع ماسک و محلول ضدعفونی جهت اهالی روستا و خدمات دامپزشکی بصورت رایگان انجام شد.

🔸 برگزاری مسابقات ورزشی و نقاشی و اهداء جوایز به دانش آموزان روستا و پاسخگویی به سوالات شرعی توسط روحانیت معزز از دیگر اقدامات انجام شده در این اردوی جهادی بود.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران