به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

امیرالمومنین امام علی (علیه السلام):

خَیرُ العِلمِ مانَفَعَ
بهترین علم آن است که مفید باشد.

پنجم اسفندماه، بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی دانشمند بزرگ ایرانی و روز مهندس نام‌گذاری شده است که این روز را به همه تلاشگران عرصه مهندسی و مهندسان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک می‌گوئیم.

بدون شک، نام‌گذاری روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه بوده که این دانشمند برجسته به عنوان پایه‌گذار عصر نوین علم و تکنولوژی ایرانی مطرح است.

مهندس در اندیشه و تاریخ ارزنده ایران اسلامی یادآور و تداعی کننده ابتکار، نوآوری و خلاقیت است که زمینه‌ساز رشد و محرک موتور پیشرفت کشور خواهد بود و به تعبیری باید گفت که برای مهندسین بن بستی وجود ندارد، آنان یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.

شایستگی و توانمندی مهندسان ایرانی، امروز در جهان بر کسی پوشیده نیست و مهندسان به عنوان سرمایه تخصصی کشور، قادرند با بهره‌مندی از توانمندی‌های خود در عرصه‌های علمی، جامعه را در رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار، یاری کنند.

مهندسان کاربلد و متعهد حوزه‌های مختلف در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد طی سال‌های اخیر، با تلاش‌های وافر و ارزنده خود علاوه بر توسعه و نوسازی بخش‌های مختلف در زمینه طراحی و احداث پروژه‌های مختلف، دوشادوش مهندسین توانمند و پرتلاش حوزه فناوری و اطلاعات و دیگر عزیزان مرتبط، تلاش‌های گسترده‌ای انجام داده‌اند که اگر اقدامات شایسته آنها در کنار دیگر زحمات عزیزان نبود، قطعا شاهد این حجم فعالیت در عرصه توسعه زیرساخت‌های سلامت شهرستان نبودیم.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد ضمن تبریک مجدد به مناسبت روز مهندس، از تمامی مهندسان متعهد و خدمتگزار دانشکده تقدیر و تشکر می‌نماید و آرزوی موفقیت برای ایشان دارد.

پویش #ره_سلامت
#من_ماسک_میزنم 😷