ستاد فعالیت های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با هدف خدمت به اقشار محروم اقدام به برگزاری اردوی جهادی یکروزه در روستای طویلان علیا از توابع شهرستان اسدآباد نمود.

به گزارش مفدا-اسدآباد این اردو به همت معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و کانون دانشجویی اردوهای جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و باهمکاری بسیج جامعه پزشکی و بسیج سازندگی سپاه ناحیه اسدآباد برگزار شد.

این اردو باحضور پزشکان متخصص؛ قلب و عروق، اطفال، زنان و زایمان و ارتوپدی، پزشک عمومی، کارشناسان؛ پرستاری، مامایی، تغذیه، مشاوره و روانشناسی، مبارزه با بیماری ها و مراقبین سلامت بهداشت دهان و دندان انجام شد.

طی این اردوی جهادی، خدماتی از قبیل: ویزیت رایگان، توزیع دارو رایگان، نوار قلب، تست قندخون، تزریقات، تست تشخیص سریع کرونا(رپید تست)، مشاوره، آموزش پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا، توزیع پمفلت های آموزشی، معاینه دهان و دندان دانش آموزان ارائه گردید.

شایان ذکر است، با مشارکت بسیج سازندگی سپاه ناحیه اسدآباد توزیع ماسک و محلول ضدعفونی رایگان جهت اهالی روستا صورت گرفت.

برگزاری مسابقات ورزشی و نقاشی و اهداء جوایز به دانش آموزان روستا و پاسخگویی به سوالات شرعی توسط روحانیت معزز از دیگر اقدامات انجام شده در این اردوی جهادی بود.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران