🔰 خانم دکتر سمائی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در گفتگو با وبدا-اسدآباد در خصوص پیک چهارم کرونا گفت؛

💠 مردم شهرستان با حفظ خونسردی، اصلاح تغذیه، رعایت بهداشت و پروتکل‌ها کمک کنند تا به سلامت و با کمترین میزان ابتلا پیک چهارم را به لطف خداوند پشت سر بگذرانیم، چاره‌ای نیست جز فاصله گذاری و پرهیز از مراودات غیرضروری روزمره.

♻️ خانم دکتر سمائی با بیان این نکته که تاکنون فقط ۳۰ درصد پرسنل و کادر درمان واکسینه شده‌اند، افزود؛

💠 افزایش مراجعات بیمارستانی منجر به افزایش احتمال ابتلا در کادر درمان خواهد شد. به حمدالله ما به جهت تخت، خدمات، تجهیزات و دارو فعلا مشکلی نداریم اما ابتلای همکاران می‌تواند مشکل ساز شود و خدمت رسانی را تحت الشعاع قرار دهد.

♻️ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تأکید نمود؛

در ۲۰ روز تعطیلات نوروزی قریب به ۲۶ هزار مراجعه به بیمارستان داشتیم که حدود ۸ هزار نفر از ایشان بیماران اورژانسی بودند و یعنی روزی بیش از ۴۰۰ بیمار و این حجم بالای مراجعین می‌تواند مدافعین جان بر کف سلامت را در این جبهه دچار آسیب جبران ناپذیر کند.

♻️ خانم دکتر عاطفه سمائی در پایان گفت؛

به حمدالله به رغم رشد فزاینده مبتلایان و مراجعین، فوت بدلیل کرونا مثبت قطعی در هفته اخیر نداشته‌ایم. اما بایسته است که همه همت کنیم تا این گردنه سخت را پشت سر بگذرانیم.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران