💢 مراسم تجلیل از بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، به همت بسیج جامعه پزشکی و معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد برگزار شد‌.

به گزارش مفدا اسدآباد، این مراسم باحضور دکتر صالحی و دکتر عفت پناه؛ رئیس و معاون آموزشی دانشکده و سرهنگ ششیکانی جانشین فرماندهی سپاه ناحیه اسدآباد در سالن جلسات ستاد دانشکده برگزار شد.

در ابتدا، خانم دکتر عزیزی رئیس حوزه علمیه الراضیه(س) شهرستان در مورد اهمیت حجاب از منظر آیات قرآن و روایات معصومین(ع) نکاتی را عنوان کرد.

در ادامه، دکتر صالحی رئیس دانشکده ضمن تبریک هفته عفاف و حجاب، حضور بانوان مؤمن با حجاب برتر اسلامی در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی به‌خصوص در نقش یک کارمند را یکی از روش‌های موثر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست.

در پایان، از بانوان با حجاب برتر شاغل در معاونت های تابعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تجلیل شد.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران