شنبه 24 مهر 1400 | Saturday 16 October 2021

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از آغاز واکسیناسیون خانه به خانه در این شهرستان خبر داد.

آغاز واکسیناسیون خانه به خانه در اسدآباد

دکتر ایرج صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا-اسدآباد از آغاز واکسیناسیون خانه به خانه در اسدآباد خبر داد و اظهار کرد: از آنجا که برخی افراد به هر دلیلی تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند، طرح واکسیناسیون خانه به خانه را آغاز کرده‌ایم تا به پوشش لازم برسیم.

وی با تاکید به اینکه با همکاری سپاه از ظرفیت‌های موجود برای این مهم استفاده کرده‌ایم گفت: واکسیناسیون گروه هدف در دز اول در آستانه ۷۰ درصد است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه رده سنی بالای ۱۲ سال نیز ۶۵ درصد دز اول خود را دریافت کرده‌اند افزود: از معلمانی که واکسن خود را تاکنون دریافت نکرده‌اند، گلایه‌مندیم.

وی با تاکید به انجام سریع‌تر آن افزود: از آموزش و پرورش می‌خواهیم ارائه کارت واکسن والدین دانش‌آموزان در ارائه خدمت را عملیاتی کند.