دوشنبه 8 آذر 1400 | Monday 29 November 2021

♻️ مهدی بسطامی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد گفت: ۶۰ نیروی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث اسدآباد در طرح امداد زمستانی از یکم آذر تا ۲۰ اسفند سال جاری به مصدومان و مجروحان حوادث و سوانح رانندگی امداد رسانی می‌کنند.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، مهدی بسطامی گفت: علاوه بر اورژانس پیش بیمارستانی نهادهایی نظیر پلیس راه و راهور، نهادهای خدماتی، شهرداری، آتش نشانی، امداد خودرو، هلال احمر در طرح زمستانی امسال همکاری دارند.

🔹 وی درباره تعداد تجهیزات و خودروهای اورژانس اسدآباد گفت: اورژانس اسدآباد دارای ۹ عدد آمبولانس و یک خودروی فرماندهی می‌باشد که از این تعداد ۳ آمبولانس به صورت پشتیبان بوده و در مواقع بحران به همراه سایر آمبولانس‌های در اختیار دانشکده، وارد چرخه خدمات رسانی می‌گردند.

👈 مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: تمامی محورهای مواصلاتی شهرستان اسدآباد تحت پوشش خدمات فوریت‌های پزشکی قرار دادرد و به زودی پایگاه اورژانس جاده‌ای دهستان کلیایی نیز افتتاح خواهد شد.

👌 بسطامی همچنین افزود: آمبولانس‌های این اداره نیز از نظر وضعیت فنی، مجهز بودن به لاستیک یخ شکن، زنجیرچرخ، ضد یخ، بخاری، برف پاک کن، باطری و مایع شیشه شور رصد و کمبودهای رفع شده است.

🌀 روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد