دکتر یوسفی طی پیامی از اقدام ایثارگرانه و خداپسندانه خانواده مرحومه مغفوره شادروان، بانو ایران رحمتی‌پور تقدیر نمودند و این مصیبت بزرگ را به بازماندگان آن مرحومه تسلیت گفتند.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام به شرح ذیل است؛

وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا

و هـر كـس نفسی را زنـده كـنـد گويا همه مردم را زنده كرده است.

خانواده محترم و معزای رحمتی‌پور و گودرزی

غم از دست دادن مرحومه مغفوره، بانو ایران رحمتی‌پور را به محضر بازماندگان آن مرحومه تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

مرحومه ایران رحمتی‌پور با عملی صالح و قلبی پاک به ديدار معبود شتافت و شما خانواده بزرگ و ایثارگر با تصميم ارزشمند خود، يعنی اهداء اعضاء آن مرحومه به خدا پيوسته، موجب رضايت خداوند شده‌ايد و فردوس برين را به او هديه نموديد.

بی شك اين كار پسنديده و خيرخواهانه شما باعث خشنودی خداوند است و بهشت جاويدان را به آن مرحومه هديه نموديد و با بخشيدن زندگی به بيماران نيازمند پيوند اعضا، گويا به بشريت حيات بخشيديد.

اينجانب ضمن عرض تسلیت به شما خانواده ایثارگر، این اقدام پسندیده را ارج می نهم و از خداوند متعال برای آن مرحومه، بهشت جمیل و برای بازماندگان صبر جزیل آرزو دارم.

اميدوارم اين روش پسنديده شما در جامعه ما به عنوان يك فرهنگ الهی و انسانی مورد عنايت و اهتمام قرار گيرد.

روحش شاد و يادش گرامی‌باد

دکتر فرید یوسفی