به همت واحد آموزش کارکنان انجام شد؛

کارگاه آشنایی با بیماری آنفلوانزا در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

كلاس آموزشی "آشنايی با بيماری آنفلوانزا به همت مسئول آموزش کارکنان دانشکده خانم دلفانی و با تدريس علی مرسلی كارشناس بيماری‌های معاونت بهداشتی دانشكده علوم پزشكی اسدآباد برگزار گردید.

به گزارش وبدا-اسدآباد، با توجه به شروع فصل سرما و شیوع هر ساله بیماری‌های فصلی و تنفسی، با هدف بالابردن سطح آگاهی اقشار مردم به خصوص ارائه آموزش‌های ویژه به کارکنان پرستاری، مامایی و اداری، کارگاهی با عنوان آشنایی با بیماری آنفلوانزا تشکیل شد.

این دوره از کلاس‌ها ویژه کارشناسان پرستاری، مامایی و کارکنان اداری در سالن جلسات ستاد مرکزی دانشکده انجام شد.

علی مرسلی كارشناس گروه بيماری‌ها و مدرس این دوره از چگونگی بروز و همچنین شیوع آنفلوانزا و نحوه انتقال این ویروس و راه درمان آن، مراقبت از وسایل شخصی و سایر موضوعات مرتبط توضیحات کاملی بیان داشت.

وی با بیان این که آنفلوانزا یک بیماری حاد دستگاه تنفسی است که به شدت مسری است و مهمترین عامل پیشگیری از این بیماری، شستن صحیح دست‌ها و رعایت احتیاطات استاندارد است، تاکید کرد:

ویروس هنگام عطسه و سرفه در هوا و به روی اجسام اطراف تا فاصله ۲ متری پخش می‌شود.

مرسلی افزود:

دست در اثر تماس با اجسام آلوده به ویروس، آلوده می‌شود و اگر شخص دست آلوده خود را به چشم، دهان، یا بینی بمالد، در واقع ویروس را وارد بدن خود کرده و به بیماری مبتلا می‌شود.

كارشناس واحد بيماری‌‌های معاونت بهداشتی دانشكده علوم پزشكی تصریح کرد:

با توجه به اینکه ویروس آنفلوانزا از طریق قطرات ریز تنفسی از بینی و دهان شخص آلوده به هنگام عطسه و سرفه‌کردن پخش می‌شود، لذا پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه کردن (استفاده از دستمال و یا ماسک)، خودداری از تماس با افراد مشکوک به بیماری را از راه‌های پیش‌گیری این بیماری عنوان کرد.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران