۱۳ آبان آغاز فروپاشی سلطه آمريكا بر جهان و اوج استكبار ستيزی ملت ايران است

به گزارش وبدا-اسدآباد ، کانون بسیج جامعه پزشکی به‌ مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: ۱۳ آبان برای همیشه به عنوان سمبل مقاومت ملت بزرگ ایران جاودانه است.

«آمریکایی‌ها ۴۰ سال است برای مبارزه با ملت ایران هزینه‌ می‌کنند، اما نه تنها فایده‌ای نبرده‌اند بلکه خود در حال فروپاشی هستند.

آمریکایی‌ها از ۴۰ سال پیش تا کنون هر نقشه‌ای در غرب آسیا کشیده اند، نقش بر آب شده است. آنها مسبب اصلی خنثی شدن نقشه ‌های خود را ملت ایران می‌دانند. به همین دلیل هیچ وقت نظام جمهوری اسلامی و اقتدار ملت ایران را به رسمیت نشناختند و بر آن تیغ توطئه و تجاوز کشیدند.

اینک در آستانه روز مبارزه با استکبار جهانی ملت بزرگ ایران بیش از پیش شاهد بروز دشمنی‌های شیطان بزرگ و ایادی آن در راه جلوگیری از پیشرفت های شگرف جمهوری اسلامی ایران است؛ که تشدید تحریم‌ها در جبهه اقتصادی یکی از آخرین حربه‌های ناکارآمد آنان است که به فضل الهی و با مقاومت ملت ایران و تدبیر مسئولان این دسیسه نیز به فهرست بلند ناکامی دشمنی‌های آمریکا با ایران اضافه خواهد شد.

بسیج جامعه پزشکی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر یوم الله ۱۳ آبان و تسلیت ۲۸ صفر رحلت پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد (ص)، ملت فهیم و قدرشناس و به خصوص جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد را به حضور پرشور و گسترده در تظاهرات ضد استکباری این روز فراخوانده،
وعده ما روز یکشنبه ۱۳ آبان ساعت ۹ صبح مقابل دفتر امام‌جمعه محترم شهرستان اسدآباد.

مصطفی هوشمندی شجاع
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی اسداباد